Cursus - module 1 (sep t/m dec)

donderdag 12 september 2024

 
Inschrijfperiode
maandag 1 juli 2024 t/m dinsdag 31 december 2024
Inschrijving te annuleren tot
maandag 12 augustus 2024
Locatie
Wolfskamer Wintersport (035-5261709)
Leeftijd
minimaal 4 jaar
 

Via onderstaande knop kun je je eenvoudig aanmelden voor een cursus. Om gebruik te maken van onze banen en cursussen dien je lid te zijn van onze vereniging. Ben je nog geen lid? Geen probleem, geef dit bij de aanmelding van de cursus aan en wij regelen wij dit gelijk.

 

De getoonde prijzen bij het aanmelden zijn indicatief en gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding. 

 

Let op!  Aangemeld voor een cursus als nieuw lid? dan dien jij je aanmelding nog wel te bevestigen. In de bevestingsmail die je ontvangt zit een link om je aanvraag te bevestigen.

 

Een medewerker controleert jouw aanmelding en neemt daarna contact met je op om de verschillende lesopties te bespreken. Wanneer de inschrijving voor de les definitief is ontvang je van ons een bevestiging met de factuur. 


Voordat jij je aanmeldt vragen wij nog wel even aandacht voor onze inschrijfvoorwaarden, privacyvoorwaarden en lidmaatschapsvoorwaarden. Door in te schrijven ga je hiermee akkoord.

Lukt het online aanmelden niet, of je zit met vragen? Bekijk dan eens onze veel gestelde vragen rubriek, misschien is het dan gelijk duidelijk.

 

 

Inschrijven

Wolfskamer Wintersport

IJsselmeerstraat 5
1271 AA Huizen

035 - 5261709
ofni.[antispam].@wolfskamer.nl

instagram facebook linkedin tiktok twitter youtube


Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen